Hatalmas az érdeklődés a Hősök tere szurkolói klub iránt

_ZSL6887-1920px

Január 1-jén elindult a Hősök tere szurkolói klub, aminek segítségével a hétköznapi hősök 50 %-os kedvezménnyel vehetnek jegyet a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra.

Már az első két egyéni kihívást is rengetegen teljesítették és a roadshow első két versenyén is sokan éltek a lehetőséggel!

Az atlétikai vb Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, ami 2023. augusztus 19. és 27. között lesz a Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest történelmi belvárosában, ahol a maratont és a gyalogló versenyeket rendezik. A többi versenyszámnak a vadonatúj, 35 ezer néző befogadására alkalmas létesítmény ad majd otthont.

Láss csodát! – az első 100 000 jegy már a december 12-én elindult jegyértékesítés első bő hónapjában el is kelt. Éppen ezért azoknak, akik a legjobb helyekről szeretnék a szuperhősök emberfeletti teljesítményét megnézni a nyár utolsó napjaiban, érdemes minél hamarabb megváltani jegyüket vagy bérletüket.

Összesen 37 esemény és 8 egyéni kihívás került be a szurkolói klub programjába, ezek közül bármelyik teljesítésével 4 jegyet lehet venni 50 százalékos áron az atlétikai vb-re.

„Két fontos célt fogalmaztunk meg: az egyik, hogy esténként teltház előtt versenyezzenek az atlétika szuperhősei, a másik pedig, hogy a vb hatására megmozduljon az ország, azaz minél többen váljanak hétköznapi hőssé és kezdjenek el sportolni, győzzék le a saját korlátaikat. Pont úgy, ahogy a szuperhősök teszik ezt a világbajnokságon. 
A jegyeladás számai azt mutatják, hogy jó esélyünk van a teltházra és azt is látjuk, hogy sokan szurkolói klub kedvezménykuponnal, féláron vették meg a jegyüket, azaz sportoltak és éltek a vb kínálta lehetőséggel!”

– mondta Németh Balázs, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója a Normafán rendezett futóversenyen, amely része a vb szurkolói klub programjának és amelyet vele együtt a szervezőbizottság több tagja is teljesített.


A 37 helyszínből álló roadshow már január közepén kezdetét vette. Az elős két versenyen részt vevő kb. 1100 induló közül 800-an igényelték az igazoló kódot, azaz az indulók 70 százaléka élt a lehetőséggel, hogy féláron vegyen jegyet vagy bérletet minden idők legnagyobb hazai sporteseményére.

Február 3. és 23. között lehetőség nyílik a Farsangi Vágta nevű egyéni kihívás teljesítésére is, amihez külön regisztráció szükséges a hetkoznapihos.futanet.hu oldalon.

Egy kedvezménykupon egy alkalommal használható fel és akár 4 jegyet is vásárolhatsz vele. Minden egyes kihívás teljesítése után új kupont kapsz, így, ha többet sportolsz, több jegyet is vehetsz kedvezményesen!

Facebook
Twitter