Indul a Farsangi Vágta a kedvezményes vb-jegyekért

farsangi_vagta_1920x1280

A Hősök tere szurkolói klub első hónapjában tapasztalt hatalmas érdeklődés után februárban is lesz lehetőség 50 %-os kedvezményhez jutni a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra.

Már az első két januári egyéni kihívásban és a 37 állomásból álló Hősök tere roadshow első két versenyén rengetegen vettek részt. A Téli Tihany Trailen a Garmin WTF COLD terepfutó versenyen összesen 1100-an értek célba, akik közül 800-an igényelték az igazoló kódot, vagyis az indulók 70 százaléka élt a lehetőséggel, hogy féláron vegyen jegyet vagy bérletet minden idők legnagyobb hazai sporteseményére.

A jegyek szépen fogynak a kevesebb mint 200 nap múlva, augusztus 19. és 27. között a budapesti Nemzeti Atlétikai Központban sorra kerülő világbajnokságra. Már több mint 100 000 belépő talált gazdára, és vannak olyan esti programok, amikre a legjobb helyek már csupán igencsak korlátozott számban érhetőek el!

A következő egyéni kihívás, aminek teljesítésével akár 4 jegy vagy bérlet vásárolható 50 %-os kedvezménnyel a vb-re, a Farsangi Vágta névre hallgat. Ehhez a kihíváshoz február 3. és 23. között lehet csatlakozni egy külön regisztrációval itt a honlapon.

Teljesítsd a választott távot, és rögzítsd a sportolásodat egy erre alkalmas telefonos alkalmazással vagy órával! Ezután az eredményfeltöltő felületen a nevezéskor kapott adatokkal töltsd fel a teljesítésedet, hogy bekerülhess az eredménylistába! Miután ez megtörtént, már csak annyi dolgod van, hogy az esemény lezárása után küldött eredményértesítő e-mailben található Szurkolói klub kuponnal megvásárold a vb-jegyeid.

Ne feledd, minél több eseményen vagy egyéni kihíváson veszel részt, annál több jegyet vásárolhatsz a világbajnokságra! Éppen ezért, ha több mint 4 belépőhöz szeretnél kedvezményesen hozzájutni, akkor a Farsangi Vágta teljesítése után érdemes a február 26-i BBU Föld Alatti Futáson is rajthoz állnod.

Ez a rendkívül különleges futóverseny a több kilométer hosszú kőbányai pincerendszerben zajlik, ami egyedülálló élményeket tartogat mindenki számára. Itt a 2,2 km-es, akadályokkal tarkított megmérettetéstől kezdve a 4,3 km-es alagút körön át a félmaratonig kiválaszthatod a felkészültségednek megfelelő távot. A verseny honlapja és nevezési felülete ITT található!

Ha nincs ötleted, hogy a világbajnokság melyik napjára jönnél ki, akkor IDE KATTINTVA olvashatsz egy-egy rövid bemutatót az egyes délelőtti és esti programokról. Népes magyar csapat várható, ezért az előzetes várakozások alapján minden nap lesz kinek szurkolni! A kilenc nap pontos időrendjét IDE KATTINTVA böngészheted.

Soha nem érte meg annyira egészségesen élni, mint 2023-ban!

Facebook
Twitter